Uutiset

Maija remonttien kourissa

10.6.2019

Maija on ollut vesillä jo kuusi viikkoa, mutta ei ole päässyt vielä laituria pidemmälle, sillä mittava remontti on ollut käynnissä. Aluksi kaavailtiin “vain” saunan ikkunoiden uusimista, mutta lopulta saunan sisustus purettiin täysin, osaa seinää leikattiin auki, uutta seinää hitsattiin tilalle ja lopuksi saunan sisustus tehtiin täysin alusta asti uusiksi. Samoin brygan kaksi pahiten vuotanutta ikkunaa uusittiin seiniä myöten.

Nyt on sauna saatu valmiiksi ja hieno, valoisa sauna siitä tulikin. Toimittaja pääsi kokeilemaan uusia lauteita, tosin ihan kylmässä saunassa, mutta kylläpäs ne haapapuiset lauteet tuntuivat sileiltä käden alla. Kuvia ei julkaista vielä tässä vaiheessa, sillä uusi sauna pitää päästä kokemaan itse!

Tällä viikolla konehuonetta laitetaan ajokuntoon ja sähkötyöt brygalla vaativat vielä työtä. Kunhan kaikki on valmista, voidaan julkaista reissukalenteria tälle kesälle.