Uutiset

Maija goes West next week

18.7.2018

Jäi viimeiset leiripäivämerkinnät kirjoittamatta, kun oli niin “kiire”: piti sukeltaa, laittaa ruokaa, täyttää pulloja, katsoa jalkapalloa jne. Sitten kun olisi ollut aikaa kirjoitella, niin olimme ilman sähköä.

Lauantain sukellukset tehtiin Gunvorille ja Aleksanteri II:lle. Kannella oli paahtava helle, mutta pinnan alle kun pääsi leväpuuron läpi, niin sieltä löytyi kirkasta ja virkistävää 14 asteista vettä. Lauantai-iltana yövyimme Isosaaressa Helsingin edustalla ja kuuntelimme kun Hernesaaresta kantautui musiikkia. Aurinko laski Helsingin kerrostalojen taakse ja oli erityisen kauniinvärinen: tyyni meri heijasteli taivaan pinkkiä ja purppuraa. Kevyt ja lämmin maatuuli puhalsi kasvoille ja vatsa oli kylläinen valkosipulilla maustetun porsaan sisäfileen, lohkoperunoiden ja pannarin jälkeen. Voiko muuta kesäillalta vaatia?

Sunnuntaina jätettiin suosiolla sukellukset väliin, ja Isosaaren tutustumiskierroksen jälkeen laitettiin kone käyntiin ja suunnattiin kohti Herttoniemeä.

Jos merelle tekee mieli, niin viikon päästä startataan uudelleen: Maija goes West 25.7.-29.7.2018. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja Ireneltä.