Uutiset

Emäsalo, täältä tullaan taas

13.7.2018

Aamulla oli hetkittäinen tuulenvire, mutta pian sekin tyyntyi. Päivä on paistanut niin, että aurinkorasvaa on kaivannut ja Maijan kansi on polttanut jalkapohjissa, jos on sattunut kävelemään kannella ilman kenkiä. Meren pinnalla hernerokka sen kuin sakenee ja alkaa jopa kuplimaan. Pintavesi on niin lämmin, että sillä ei ole edes virkistävää vaikutusta,  kun hyppää kuivapuvussa veteen.

Aamupäivän sukellus oli jälleen Raimo Ragnarille, jossa oli keulan kohdalla ihan kohtuullinen näkyvyys, mutta syvemmällä oli jo harmaampaa vettä. Nakkikeittolounaan jälkeen oli vuorossa Chrysant, jossa levämassa ulottui jopa kymmenen metrin syvyyteen asti, mutta muuten siellä pystyi hahmottamaan hylkyä hyvin.

Yövymme jälleen Emäsalon Gulfilla. Kokit ovat päättäneet, että tänään on pizzaperjantai ja toimittajana Gulfin kioski. Jälleen vaihtuu miehistöä, kun yksi lähtee ja kaksi tulee tilalle. Tämän vaihdon jälkeen leirillä on käynyt 13 eri henkilöä.