Uutiset

Kesäkuun leirit alkavat kohta

2.6.2017

Kuukausi vaihtui kesäkuuhun, vaikka sitä ei voisi uskoa, kun lämpömittariin katsoo. Lämpötilojen heilahtelut eivät kuitenkaan estä sukeltamista tai sukellusleireille lähtemistä. Kesäkuun leirit ovatkin jo nurkan takana ja ensimmäinen starttaa reilun viikon päästä.

Jussarön leiri alkaa torstaina 15.6.2017 ja jatkuu juhannukseen asti. Leiri on yhteisleiri mm. Meriarkeologisen seuran kanssa. Olet tervetullut viikoksi, viikonlopuksi tai jotain siltä väliltä. Lisätietoa saat Panulta tai Ekulta, joiden yhteystiedot löydät “Yhteystiedot – Contact Info” sivulta.

Jussarön leiri vaihtuu “lennosta” Juhannusleiriksi, joka kestää perjantaista 23.6. sunnuntaihin 25.6. Ilmoittaudu juhannusleirille osoitteeseen kippari (ät) sukeltajat.fi , niin varmistat pääsysi keskiyön auringon leirille.