Uutiset

Grillin vapputesti

2.5.2017

Maijan lokiin kirjattiin 21 henkilöä vappuristeilylle. Sää oli aurinkoinen ja kaunis, mutta tuuli oli kylmä eikä niin vähäistä kuin olisi voinut toivoa. Vappuristeily kulki Herttoniemestä Kauppatorille, jossa oli mukavan tyyntä ja siitä Cafe Caruselin eteen, johon jäimme rillailemaan. Pihlajasaareen asti ei risteily ulottunut tällä kertaa tuulisen sään vuoksi.

Grilli joutui tositestiin possun, kanan, makkaroiden, paprikoiden ja lopulta banaanien kypsentämisessä, mutta selviytyi siitä kunnialla. Brunssia täydensivät erilaiset salaatit, piirakat ja kastikkeet. Jälkkäreiksi maistuivat grillattujen banaanien lisäksi mokkapalat, muffinsit, munkit, pullat ja tippaleivät, simaa unohtamatta.

Kannella syödessä oli mukava jutustella ohikulkijoiden kanssa ja käydä itsekin vierailemassa maissa tai tervehtimässä samalle rannalle saapuneen Räpylä VIII:n vappujuhlijoita.

Kiitokset kipparille ja mukavan leppoisalle risteilyporukalle. Nyt on Maijan lämmityslaitteet ja grillin käyttökelpoisuus testattu kesää varten….