Uutiset

Neljä elementtiä ja glamouria

15.3.2017

Neljä Sukeltajat ry:n jäsentä oli eilen illalla seuraamassa uuden elokuvan erikoisnäytöstä. Paikka oli Tennispalatsin Sali 3 ja katsomo täyttyi sukeltajista eri puolilta etelä-Suomea Tamperetta myöten. Kyseessä oli siis Marko Röhrin tuottama “Neljä Elementtiä – maa/tuli/vesi/ilma” elokuvan maailman ensi-ilta ja paikalla oli elokuvan ohjaaja, tuottaja, kuvaaja, leikkaaja, äänisuunnittelijat ja myös Vesi-elementin pääosan esittäjät.

Ennen elokuvaa saimme kuulla, miten elokuvan idea syntyi ja elokuvan tekemisestä. Paikalla olleet tekijät ja esittäjät kutsuttiin lavalle aplodien saattelemana ja kukitettiin suuren maailman malliin. Sitten oli aika keskittyä itse elokuvaan, joka oli taattua Marko Röhr laatua ja Teemu Liakan upeaa kuvausta. Jos pidit Metsän Tarinasta tai Järven Tarinasta, tulet pitämään myös tästä elokuvasta, vaikka tässä onkin kuvattu ihmisiä.

Elokuvan jälkeen ohjaaja nousi lavalle ja hän sai raikuvat aplodit. Lavalla sai käydä keskustelemassa tekijöiden kanssa ja tilaisuuden jälkeen oli jatkot läheisessä ravitsemusliikkeessä, jossa oli myös mahdollisuus keskustella elokuvan annista. Kaiken kaikkiaan oikein hieno ilta upeissa puitteissa. Kiitokset Sukeltajaliitolle ja MRP:lle tilaisuuden järjestämisestä ja sukeltajien huomioimisesta kutsuissa.