Uutiset

NAS-introkurssi

19.3.2011

Sukeltajat ry järjestää yhteistyössä MAS ry:n kanssa NAS-introkurssin. Introkurssi on NAS- koulutusjärjestelmän ensimmäisen tason kurssi, jonka tarkoituksena on jäsentää kurssilaisten käsitystä arkeologiasta tieteenalana sekä siitä, miten vedenalainen arkeologia ja meriarkeologia toimivat yhtenä arkeologian osa-alueista.

Oheisessa liitteessä kerrotaan kurssista tarkemmin.

Aika: 9.4. klo 9:00 – 16
Paikka: merentutkimusalus Aranda, Länsisatama

Kurssille otetaan 20 henkilöä; minimi 8, jotta kurssi pidetään.

Sitovat ilmoittautumiset tehdään maksamalla 15 euron ilmoittautumismaksu Sukeltajat ry:n tilille FI65 2400 1800 074171. Lisäksi sähköpostilla ilmoitus osoitteeseen panu.hanninen(at)sukeltajat.fi. Ilmoittautumismaksu sisältää kahvin/teen ja pientä purtavaa.

Kurssimaksu maksetaan paikan päällä. Hinnat oheisessa liitteessä.

 Kurssi on avoin kaikille eli tietoa voi jakaa kiinnostuneille.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.4.2011.

 NAS part I -kurssin näyttää myös toteutuvan 16. – 17.4. Kurssille osallistumisen vaatimuksena on suoritettu NAS-introkurssin.

 NAS_introkurssi