Uutiset

Talven tapahtumia

24.1.2024

Vaikka Maija on talviteloilla ja tukevasti jäissä kiinni, se ei tarkoita, että sukeltajien tarvitsee olla toimeettomana. Sukeltajien hallitus piti eilen järjestäytymiskokouksen, jossa todettiin ettei rooleja ole tarpeen vaihtaa vaan mennään viime vuoden roolituksella. Se helpottaa myös webmasterin työtä, kun ei tarvitse yhteystieto-sivua päivittää.

Sukeltajien Whatsapp-ryhmässä kaavaillaan sukellusretkeä tulevalle viikonlopulle ja Nimenhuutoon on lisätty muutaman seuraavan kuukauden menovinkit:
la 17.2.2024 Vene Båt 2024 messut
la 2.3.2024 Hertsikan varaston siivousta ja saunomista
to 11.4.2024 Kevätkokous
Näiden menovinkkien lisäksi voit myös kysellä Gas Blender kurssia koulutusvastaavalta, varsinkin jos sekoittelet seoskaasuja eikä sinulla vastaavaa luokitusta ole ennestään (kertauskurssi tekee myös hyvää).

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran helmikuun lopussa (27.2), eli jos sinulla on ajatuksia, toiveita tai ehdotuksia kesäleirille ja -retkille, laita siitä tietoa hallitukselle. Seuraavan hallituksen kokouksen yhteydessä päätetään myös kerhoillasta, jonka pääteemaana on Neuvostoliiton sukellusveneiden partiointimatkat ja tappiot Suomenlahdella jatkosodassa.