Uutiset

Pikkujoulut oli syyskokouksen viimeinen päätös

30.10.2023

Syyskokoukseen 26.10. saapui juuri sopiva määrä henkilöitä, sillä istumapaikkoja Juttutuvan saunaosastolla oli tusinan verran, mutta ihan kaikkia tuoleja ei täytetty. Sen sijaan itse saunassa ei ollut tilaa koko kokousporukalle kerralla, tai sitten mitoitus oli tehty kapeille henkilöille.

Syyskokous sujui kokouksen puheenjohtajan ja kokouksen sihteerin vuorovedoilla eikä mitään yllätyksiä tullut vastaan. Jäsenmaksuista keskusteltiin, mutta päätettiin pitää vielä ensi vuonna jäsenmaksut samoina kuin tänä vuonna. Myöskään hallitukseen ei tullut muutoksia, kun erovuoroiset suostuivat seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Ehkäpä tärkein kokousanti oli pikkujoulujen järjestäminen vielä tänä vuonna ja päiväksi päätettiin lauantai 2.12.2023. Paikkaa tai ohjelmaa ei tarvinnut sen enempää pohtia, koska päätimme pitää saunailtaa Maijalla. Ajatuksena on mennä Helsingin edustalle saareen saunomaan ja mahdollisesti yöpymään Maijassa. Koska haluamme aloittaa käytännön, että suunnitellaan huonon kelin sattuessa varapaikka, niin huonon kelin sattuessa tai jos meri on ennähtänyt jäätymään, saunomme Maijassa Herttoniemenrannassa. Nimenhuutoon on avattu tapahtuma, tervetuloa!