Uutiset

Mennäkö vai eikö mennä?

28.4.2023

Tarkkasilmäiset ovat huomanneet, että Nimenhuudossa on Wappuristeily maanantaina 1.5.2023. Muutaman koronavuoden ja huonon sään vuoksi peruuntunut tapahtuma olisi nyt taas ajankohtainen. Tarkkasilmäiset ovat myös huomanneet, että eivät kovin moni ole siihen ilmoittautunut, lähinnä kippari ja risteilyemäntä. Vappusää on aina arvaamaton ja alkuviikosta vielä povattiin maanantaille sateista ja kylmää säätä, kun taas tätä kirjoittaessa maanantaille on jo “ihan kivaa” säätä luvassa. Jos “ihan kivaa” on toteutumassa, niin Maija saattaa hyvinkin irtautua laiturista maanantaiaamuna oman aikataulun mukaan ja kruisailla Carusellin rantaan katsomaan, jos siellä on muutakin samanhenkistä porukkaa. Jos taas kurja ilma jatkuu maanantaille, jätämme suosiolla väliin. Viestittele risteilyemännälle tai Sukeltajien WA ryhmässä, jos omat suunnitelmasi muuttuvat viikonlopun aikana ja risteily alkaakin kiinnostamaan.