Uutiset

Sukeltajat sukeltavat someen

19.2.2023

Sukeltajat ry siirtyy nykyaikaan, kun tällä viikolla perustettiin Sukeltajat ry:n facebook sivusto. Facebook on perustettu vuonna 2003 ja sillä on vankka käyttäjäkunta, vaikka monet ovat siirtyneet siitä jo pois. Eikä hätää, jos olet samanlainen änkyrä kuin minä, joka ei suostu liittymään naamakirjaan: voit silti seurata ja fiilistellä sukeltajien menoa, sillä facebook ryhmä on julkinen, eikä vaadi kirjautumista: Sukeltajat ry | Facebook Sieltä voit tuoreeltaan nähdä kuinka monta seuran jäsentä oli Venemessujen jälkeen illastamassa yhdessä.

Sukeltajat ry:n kotisivut eivät myöskään poistu mihinkään. Kotisivut palvelevat mm. ajantasaisten yhteystietojen ja hinnastojen paikkana. Myös leirien, yleiskokousten yms tapahtumien tiedot löydät kotisivujen kautta, kuten tähän asti ja Nimenhuuto puoltaa paikaansa ilmoittautumisten suhteen.