Uutiset

Sukeltajat järjestäytyivät

9.1.2023

Sukeltajien vuosi alkoi aktiivisesti, kun jo heti vuoden ensimmäisellä viikolla uusi hallitus kokoontui etänä uuden puheenjohtajan kutsusta. Viime syyskokouksessa puheenjohtajuuden otti Ekku, kun Panu luopui pitkäaikaisesta pestistään. Loput uudesta hallituksesta sekä toimihenkilönimitykset löydät Yhteystiedot – Contact Info sivulta.

Tähän alkuvuoteen riittää paljon puuhasteltavaa, kun laitetaan tietoja viranomaisille ja järjestäydytään, mutta se ei estä vapaampaa kokoontumista. Loppiaisena eli perjantaina kokoonuimme Kotiharjun Saunalle saunomaan ja sen jälkeen Cellaan syömään. Alkuillan 8 henkilön rypäs täydentyi vielä yhdellä henkilöllä ruokapöytään mennessä.

Seuraava seuratapaaminen on Vene Båt 2023 yhteydessä. Seuraa Nimenhuutoa, niin tiedät milloin vietämme taas hauskaa päivää ja iltaa yhdessä.