Uutiset

Kohti syyskokousta 20.10.2022

2.10.2022

Pian on vuoden tärkeimpiä tapahtumia eli syyskokous. Tänä vuonna se on torstaina 20. lokakuuta 2022 klo 18. Paikka ilmenee jäsenille lähetettävässä kutsussa.

Maija jatkaa ajojaan koko syksyn. Loppukesästä uumoiltiin Maijan nostamista pohjan hiekkapuhallusta ja maalaamista varten, koska viiden vuoden välein tehtävä runkokatsastus on edessä ensi kesänä. Katsastus kun on hankala tehdä veneen ollessa vedessä. Maalausremontti päätettiin siirtää keväälle ja Maija pidetään laiturissa koko talven. Lähtöjä voidaan tehdä niin kauan kuin meri on auki.

Suunitelmissa onkin Pyhäinpäivän retki Porkkalaan 5.11.-7.11. ajalle. Ilmoittaudu Nimenhuudossa, jos sinua kiinnostaa lähteä mukaan. Muitakin retkiä saattaa olla tulossa lyhyemmällä varoitusajalla, joten tarkkaile säännöllisesti  Nimenhuutoa.