Uutiset

Viikonlopuksi Viaporin Tuoppiin

8.8.2022

Sukeltajat ry:ssä ollaan totuttu nopeisiin käänteisiin ja suunnitelmien muutoksiin. Joskus sukelluskohde on saman päivän aikana muuttunt viidesti ja lopulta sukelletaankin alkuperäisen suunnitelman mukaan. Seuran jäsenille lähetettiin ennakkokysely siitä, olisiko kiinnostusta seurata tulevana viikonloppuna Viaporin Tuoppi nimistä purjehduskilpailua.

Kyseessä on kaiken mallisten, -kokoisten, -ikäisten ja -tyyppisten suomalaisten puisten purjeveneiden keskinäinen mittelö Pihlajasaaren ympäri. Kilpailuun osallistuu myös veneitä eri puolilta Itämerta. Vaikka tämä on ensimmäinen kerta, kun Maija lähtee seuraamaan kisoja, niin Viaporin Tuoppia on kisattu jo 37 kertaa. Myös Suomenlinnan rannalla on tiedossa musiikkia, palkintojenjakoa ja tapahtumia.

Mukaan Maijalle pääsee joko heti aamulla klo 9 Herttoniemestä tai vähän myöhemmin matkustamalla yhteysaluksella Suomenlinnaan ja hankkiutumalla
yhteysaluslaiturista vierasvenesatamaan, jossa Maija on parkissa.

Yöpyminen Maijalla on mahdollista kuten myös grillaus ja saunominen hyvässä seurassa. Maijan paluu kotisatamaan on sunnuntaina aamupäivällä. Ilmoitaudu myös Nimenhuudossa ja kerro tuletko Herttoniemestä vai Suomenlinnasta.