Uutiset

Keskikesän retken päätös

30.6.2022

Tänään ajettiin Emäsalosta takaisin kotisatamaan Herttoniemeen. Matkalla tarkistettiin, että Martan koordinaatit edelleen pitävät paikkaansa ja nätti nyppylä piirtyi viistokaikukuvaan. Siellä se edelleen on. Koska aamulla tuuliennuste oli 3-4 m/s päätettiin käydä katsomassa “ulkona” millainen keli oli ja olisiko ollut mahdollisuuksia sukeltaa Aleksanteri II lla. Tuuli oli kuitenkin yltynyt jo 7-8 m/s joten sukellushalut katosivat.

Pysähdyimme Vallisaareen laittamaan ruokaa niistä aineksista, mitä jääkaapista ja pentteristä vielä löytyi (=Pringles kanaa). Siitä oli enää tunnin heippaus kotisatamaan.

Nyt Maijalla on huoltopäivä ja viikonloppuna se lähtee Porkkalaan meriarkeologiselle leirille. Tämä toimittaja kiittää matkaseurasta ja toinen toimittaja jatkaa seuraavasta leiristä, jos sattuu olemaan kirjoittelufiiliksellä.