Uutiset

Tuleva vuosi on nyt

19.1.2021

Nyt on aika toteuttaa tälle vuodelle suunnitellut tavoitteet. Aika hyvin ne ovat jo lähteneet käyntiin. Uusi hallitus kokoontui linjoja pitkin ja järjestäytyi. Kokouksessa harmiteltiin Vene-messujen peruuntuminen, mutta se oli odotettavissa.

Maijan remontit ovat sujuneet myös hyvin. Remontti alkoi sillä, että salongin ikkunoiden ympärille asennettiin siistimmät paneloinnit ja ikkunalistat laitettiin paikoilleen. Sen jälkeen on paneloitu muu salongin sisusta. Tällä viikolla remontti on laajentunut jo saunan eteiseen…. Väkeä on käynyt remontoimassa ilahduttavan ahkerasti ja toisinaan on pitänyt jo laskea, alkaako 10 henkilön kokoontumisraja tulla täyteen. Myös konehuoneessa on touhuttu ja lauhduttimesta esiin kaivetuista kalanraadoista suunniteltiin jo herkkumenyytä.

Maija seisoo tukevasti jäissä, mutta nakuttelu sisätiloissa jatkuu…

Salongin uusi värimaailma.