Uutiset

Leirikaravaani pysähtyi Hankoon

7.7.2020


Leiri käynnistyi toiveikkaissa merkeissä, mutta kelien valtias ei ollut armollinen ja kova tuuli nosti isohkon aallokon joka ei sukelluspiireissä ole kovin toivottavaa. Tämän johdosta alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen ei Hangon läntisen ylittämistä koettu järkeväksi.

Matkan brutaali keskeytyminen sai viikoksi mukaan lähteneen kaksikon uusiin ajatuksiin ja he päätyivät palaamaan sivistyksen pariin jo Hangosta, eikä vasta Maarianhaminasta.

Muut retkuelaiset päätyivät ihastelemaan Hangon nähtävyyksiä, kuten hiidenkirnua, casinon rantaa, kirkon mäkeä ja paikallista Lidl myymälää.
Panu ja Ekku toimittivat myös MAS leirillä kertyneen pyykin pesulaan. Tämä säästi nyrkkipyykiltä ja kuivaamisen vaikeuksilta. Palvelu Lavendel pesulassa oli todella ystävällistä ja nopeaa kun ensin oli selvitetty heille ettei pyykkien nouto onnistu enää mitenkään tulevina päivinä vaan ne pitäisi saada vielä saman päivän aikana.


Tietysti tässä oli oiva tilaisuus myös hieman korjailla varustusta ja siltä istumalta siirrettiin ruustukki kyljeltä keulaan.

Matka jatkuu kun kelit sallivat eli toivottavasti jo tänään illalla.