Uutiset

Kovan tuulen leiri

16.9.2019

Viikonlopun Isosaaren leiriä kiusasi erittäin kova tuuli. Perjantaina lähdimme jo alkuillasta kohti Isosaarta ja laitoimme Maijan yhteysaluksen laiturin taakse kylkikiinnitykseen. Myöhemmin illalla saimme kylkeemme Nousun Vuoksen ja pari nousulaista veneeseemme yövieraiksi. Lauantai oli sään puolesta aurinkoista, mutta tuulinen. Kova länsituuli puhalsi koko päivän. Uskaltauduimme kuitenkin ulos sataman suojasta ja sukelsimme tutulla Trutholmenin hylyllä. Hylyllä näki kivasti ja samalla pääsi harrastamaan virtasukellusta ko paikalla. Päivän toiseksi kohteeksi valikoitui Isosaaren torpeedoaseman edusta, jossa piti varovasti sukellella, kun aallokko oli melko korkeaa rannan tuntumassa.

Lauantai-ilta kului saunoessa, grillaillen sekä muihin sukeltajiin sekä heidän aluksiin tutustuen. Paikalla oli reilut 30 sukeltajaa ainakin Urheilusukeltajista, Noususta, Finnairin sukeltajista, Hydromaniasta, Syvyys Helsinki ry:stä ja tietenkin Sukeltajista. Yhteisiä tapahtumia ensi vuodelle viriteltiin alulle illan aikana. Katsotaan, missä muodossa niitä toteutetaan.

Sunnuntai valkeni sateisena ja edelleen tuulisena. Laiskan aamun jälkeen puksutimme Herttoniemeen, jonne saavuimme jo puolen päivän aikaan. Kuten aina, viikonloppu samanhenkisten henkilöiden seurassa on virkistävää ja hauskaa sääolosuhteista huolimatta.