Uutiset / News

Toukotouhua

3.5.2019

Kuukausi vaihtui toukokuuhun ja viime viikkoina on paljon touhuttu seuran ja Maijan vuoksi. Pääsiäisenä maalailtiin pariin kertaan Maijan pohjaa sekä laitettiin konehuoneessa kaikki paikoilleen, jotta saatiin Maija laskettua vesille ennalta sovittuna ajankohtana eli tiistaina 23.4. sekä ajettua omin konevoimin laituripaikalleen.
Pari päivää vesillelaskun jälkeen eli 25.4. kokoonnuttiin kakkukahveille ja kevätkokousta pitämään. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ilman [...]

» Lue koko uutinen

Kevätkokous to 25.4.

16.4.2019

Tervetuloa Sukeltajat ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen, joka on torstaina 25.4.2019, klo 17:30 alkaen Sahaajankatu 20-22:ssa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset kevätkokouksen asiat.

» Lue koko uutinen

Päiville merkittävä huomionosoitus Sukeltajaliiton kokouksessa Kotkassa 6.4

8.4.2019

Sukeltajat osallistuivat Sukeltajaliiton kevätkokoukseen ennennäkemättömän suurella delegaatiolla. Jäseniä oli paikalla kokonaista 4 henkilöä ja tällä kertaa erinomaisesta syystä. Tämän takana oli tieto kerhonkin kannalta isosta tapahtumasta kun Päivi Vaherille myönnettiin CMAS **** (4 tähteä) kortti.
Sukeltajat ry onnittelee Päiviä  huomionosoituksesta ja toivoo että Päivi pysyy vielä tulevina sukelluspäivinä mukana toiminnassa.
Korttihan myönnetään liiton toimesta sukeltajalle, joka on [...]

» Lue koko uutinen

Kevättohinaa

4.4.2019

Maijalla on viikonloppuisin sekä arki-iltoina riittänyt tohinaa, kun saunaa ja brygaa on riisuttu sisutuksista ja ruostepaikkoja seinissä on paikkailtu. Myös pohjaa on ulkopuolelta skraapattu ja hiottu. Vielä on ollut liian viileää pohjan maalaamiseen, mutta senkin aika on pian käsillä, sillä pääsiäisen tienoilla Maija lasketaan vesille runkokatsastuksen jälkeen. Rakentamista ja puuhastelua riittää varmasti vielä vesillelaskun jälkeenkin. [...]

» Lue koko uutinen

Kevättä kohti

13.3.2019

Maija on seisonut maalla jo neljä ja puoli kuukautta, muttei läheskään hylättynä. Porukkaa on käynyt venettä kunnostamassa, mm. sisältä saunan eteisen lattia on avattu tarkastusta varten ja ulkoa potkuri ja peräsin on irroitettu potkuriakselin huoltoa varten. Huoltotyöt jatkuvat ja jos olet halukas osallistumaan, ota yhteyttä Panuun.
Ennakkotietona ilmoitetaan myös, että kevätkokus pidetään torstaina 25.4.2019 klo 17:30 [...]

» Lue koko uutinen

Messuantia

25.2.2019

Vene-messut ovat vähintään nyt ohi ja jokaisella lienee omat messutavoitteet täytetty. Messujen yhteydessä järjestettiin sukeltajia kiinnostanut seminaari BALTACAR hankkeesta hylkypuistoihin liittyen. Siitä voi lukea enemmän täältä blogista.

» Lue koko uutinen

Messuilu siirtyy viikolla eteenpäin

28.1.2019

Vene-messuilla vieraillaan vasta la 16.2.2019 Sukeltajien voimin, sillä samalle päivälle on luvassa Baltacarin tiimoilta tietoa Suomen, Ruotsin ja Eestin hylkypuistoista. Seminaarin aikataulu ja ilmoittautuminen täältä.
After-messut ovat siirretty myöskin viikolla eteenpäin eli la 16.2.2019. Ole yhteydessä Peteen, jos olet tulossa after-messuilemaan.

» Lue koko uutinen

Venemessuille siis

21.1.2019

Venemessut tulevat ja Sukeltajat lähtevät messuille. Tavataan lauantaina 9.2.2019 Vene 2019 messuilla Messukeskuksessa.  Jos pääset after-messuille, ota yhteyttä Peteen.

» Lue koko uutinen

Vuosi alkoi kunniajäsenyydellä

11.1.2019

Sukeltajat ry:n hallitus on myöntänyt kunniajäsenyyden Päivi Vaherille seuran eteen tehdystä työstä ja seuran hyvän maineen edistämisestä. Päivi teki 1990-luvulla Jari Hyvärisen ja Jukka Saaren (kaikki Sukeltajat ry:n jäseniä) kanssa kirjaa “Hylyt Suomenlahdella ja Saaristomerellä”, joka julkaistiin 1996. Tämä mullisti sukelluskulttuuria, sillä se oli ensimmäinen teos, jossa julkisesti annettiin tietoon hylkyjen sijainteja kaikkien käyttöön. Tätä [...]

» Lue koko uutinen

Syyskokouksen päätöksiä

26.11.2018

Syyskokouksessa 22.11.2018 päätettiin syyskokoukseen kuuluvat viralliset asiat. Toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio hyväksyttiin hallituksen esitysten pohjalta. Jäsen- ja liittymismaksut päätettiin pitää samoina. Hallituksen erovuoroisten henkilöiden tilalle valittiin erovuoroiset, joten hallituksen kokoonpano pysyy entisellään.
Kokouksen päätyttyä keskusteltiin talven aikana tehtävistä Maijan kunnostustöistä.

» Lue koko uutinen