Uutiset / News

Kevätkokous ti 13.4.2021

29.3.2021

Sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 13 huhtikuuta 2021. Linkki etäkokoukseen tulee jäsenille sähköpostitse.

» Lue koko uutinen

Talven ensimmäinen jääsukellus

28.2.2021

Pieni, mutta sitäkin innokkaampi porukka lähti aurinkoisena lauantaiaamuna helmikuun viimeisellä viikonlopulla kohti Lappohjan pienvenesatamaa ja sen laiturin juuressa sijaitsevaa Antonio hylkyä.

Sukeltimet oli pakattu autoon jo perjantaina ja enää tarvittiin vain porukka nippuun Espooseen ja sieltä kohti länttä.
Matkalla poikettiin Karjaan ABC marketissa hankimassa provianttia eli vissyä ja makkaraa. Matka sujui rattoisasti ja pienvenesataman portin avainkin saatiin [...]

» Lue koko uutinen

Tuleva vuosi on nyt

19.1.2021

Nyt on aika toteuttaa tälle vuodelle suunnitellut tavoitteet. Aika hyvin ne ovat jo lähteneet käyntiin. Uusi hallitus kokoontui linjoja pitkin ja järjestäytyi. Kokouksessa harmiteltiin Vene-messujen peruuntuminen, mutta se oli odotettavissa.
Maijan remontit ovat sujuneet myös hyvin. Remontti alkoi sillä, että salongin ikkunoiden ympärille asennettiin siistimmät paneloinnit ja ikkunalistat laitettiin paikoilleen. Sen jälkeen on paneloitu muu salongin [...]

» Lue koko uutinen

Tulevan vuoden suunnitelmia

9.11.2020

Syyskokous pidettiin viime kuussa ja siinä käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Hallitus pysyi samana yhtä henkilöä lukuunottamatta. Kiitos, Kiki, useamman viime vuoden hallitustyöhön osallistumisesta ja Jannelle tervetuloa mukaan! Kokouksessa keskusteltiin laajasti tulevan vuoden toiminnasta. Todettiin, että tulevana vuonna ei tule mitään isoa remonttia Maijalle, ja ne pienemmät remontit, joita tehdään, eivät estä sukellusretkien toteuttamista. Jos talvi on [...]

» Lue koko uutinen

Pyhien viettoa Porkkalassa

2.11.2020

Pyhäinpäivän pyhiä vietettiin Porkkala Marinissa ja viikonloppuun mahtui pimeäajoa peilityynellä merellä täysikuun loisteessa, sukeltamista hyvässä näkyvyydessä Tynnyrihylyllä, saunassa löylyttelyä, maukkaiden aterioiden  nauttimista ja etenkin raikuvaa laulamista. Naapuriseura H2O vastasi esittämäämme haasteeseen ja sekä perjantaina että lauantaina molempien seurojen jäseniä oli edustettuna Maijan pop-up karaoke-baarissa. Kaiken kukkuraksi vietettiin ansioituneen jäsenemme merkkipäivää.

» Lue koko uutinen

Pyhäinpäivän viikonloppuna Porkkalaan

27.10.2020

Kaikesta koronavaivasta ja syksystä huolimatta on Maija lähdössä merelle 30.10 iltapäivän aikana. Tarkoitus on viettää viikonloppu Porkkalassa, jossa käydään sukeltamassa hylkypuistossa ja autetaan Meriargeologista seuraa dendrokronologisten näytteiden poraamisessa. Paluu sunnuntaina iltapuolella.
Samaan suuntaan tulevat myös H2O:n Deko ja Nousun Vuoksi, joista Deko viikonlopuksi ja Vuoksi lauantaiksi.
Mukaan mahtuu koronaturvallisesti vielä muutama sukeltaja, jos et ole vielä ehtinyt [...]

» Lue koko uutinen

Lokakuussa sukelletaan ja kokoonnutaan Teamsiin

1.10.2020

Lokakuussa pääsee jälleen noin 10 päivän kuluttua sukeltamaan Maijalta. Tarkoituksena on lähteä merelle aamukymmeneltä yhdeksi päiväksi joko lauantaina 10.10. tai sunnuntaina 11.10. riippuen vallitsevasta sää- ja tuuliolosuhteista. Lähtöpäivä päätetään edeltävänä perjantaina puoliltapäivin. Ilmoittautumiset Panulle WhatsAppiin viimeistään kyseisen viikon torstaina klo 18:00 mennessä.
Syyskokous on tiistaina 27.10. klo 18 Teams/Skypessä ja siihen tulee erillinen kutsu jäsenille sähköpostiin.

» Lue koko uutinen

Roosanauha kampanjavideo julkaistu

28.9.2020

Sukeltajat olivat 2.-3.9.2020 avustamassa Roosanauha kampanjavideon kuvauksissa yön hämyssä aloittaen puoli kahdeksalta illalla ja Herttoniemeen palattiin aamuneljän aikaan. Täältä pääset Roosanauha sivustolle jossa jokainen voi omalta osaltaan tukea hyvää asiaa.
Lue myös aikaisempi uutinen itse retkestä, joka on julkaistu 3.9.2020.
Itse kampanjavideo löytyy täältä
Me Sukeltajathan olimme vain yhden yön avustamassa kuvauksissa, kun taas kuvausrymällä oli menossa jo [...]

» Lue koko uutinen

Ennätyslämmin viikonloppu merellä

28.9.2020

Viikonloppuna rikottiin syksyn lämpöennätyksiä monella paikkakunnalla. Mikäs sen oivallisempaa tapaa viettää lämmintä viikonloppua kuin ajaa merellä ja sukeltaa? Retken seitsemästä henkilöstä kuusi sukelsi ja kohteet olivat Emäsalon lähistöllä: Chrysant, D (=Diana) ja Kultakaleeri. Yöt vietettiin Emäsalon kärjessä Gulfin laiturissa Emäsalon sillan kupeessa.

» Lue koko uutinen

Syyssukelluksia tulevana viikonloppuna

22.9.2020

Maija lähtee perjantaina iltapäivällä/illalla idän suuntaan. Sääennuste vaikuttaa hyvältä, sillä tuuliennuste on maltilliset 5 m/s ja lämpötila nousee 20 asteeseen. Nyt on jo viisi sukeltajaa lähdössä viikonlopun viettoon, mutta Maijaan mahtuu lisääkin. Ilmoittaudu Panulle, jos haluat mukaan.

» Lue koko uutinen